AYDIN / İNCİRLİOVA - İncirliova İmam Hatip Ortaokulu

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Sınav Giriş Yeri Bilgileri e-Devlet'e bağlı "Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci Bilgi Sistemi" üzerinden erişime açıldı.

"Sınav, 21 Nisan 2024 tarihinde tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile 10.00'da merkezî sistemle aynı anda başlatılıp tek oturum şeklinde düzenlenecek.

İOKBS sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" adresi üzerinden açıklanacak

Mrt

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru ve uygulama kılavuzu  (LGS) yayınlandı. Kılavuzu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek.   Okul müdürlükleri, başvuru işlemleri için öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları, 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onaylanacak.

Ekm

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ 1.SINIF,2.SINIF VE 3.SINIF GRUP TARAMA UYGULAMASI SONUÇLARI (2020)