AYDIN / İNCİRLİOVA - İncirliova İmam Hatip Ortaokulu

Bekir İSPİR - Okul Müdürü

1986 yılında Erzurum´da doğdum.İlkokulu Umurbey İlkokulunda,ortaokulu Aydın İmam Hatip Lİsesinde, liseyi ise  Efeler Anadolu lisesinde tamaladım. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesinden Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra Türk Hava Kurumu Üniversitesinde "Eğitim Yönetim Organizasyonu" üzerinde yüksek lisans yaptım. 2010 yılında Aydın ili Karpuzlu İlçesi Tekeler Ortaokuluna Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladım. 2018 yılına kadar bu görevde devam ettikten sonra Aydın ili Köşk ilçesi 100.Yıl Atatürk Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. 02.09.2020 tarihinden itibaren İncirliova İmam Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atamam yapıldı.Evli ve bir çocuk babasıyım.